NYHED!! - MobilPsykolog
Som den første psykolog i Danmark tilbyder jeg at køre ud til jer, frem for I kommer til mig.
MobilPsykolog

Jeg kommer hjem til jer eller på jeres arbejde. Jeg tager på bosteder eller hospitaler, DU vælger

MobilPsykolog

Det koster KUN 350 kr. ekstra hvis det er på Frederiksberg eller i Københavns Kommune!

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider
OlgaRuncimanFP

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do, so throw off the bowlines, sail away from safe harbor, catch the trade
winds in your sails.  Explore, Dream, Discover... –Mark Twain 


Olga Runciman

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns universitet og åben dialog familie terapeut fra London. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening. Jeg har mange års erfaring med at arbejde både i og uden for det danske psykiatriske system. Jeg har specialiseret mig i behandling af mennesker med psykoser og andre svære psykologiske lidelser, og jeg har stor ekspertise indenfor området.

Psycovery er den første og eneste psykologpraksis i Danmark med speciale i psykose (åbnet jan 2014)

Jeg har boet i mange forskellige lande som barn, men har valgt at bosætte mig i Danmark som voksen. Jeg taler flydende dansk og spansk men mit modersmål er engelsk. 

Jeg er inspireret af post-psykiatri og åben dialog perspektivet og har færdiggjort den finske tre årige specialist uddannelse i Åben Dialog i London. Yderligere vægter jeg det narrative, eksistentielle og livshistoriske perspektiv. Jeg ser ikke at problemerne findes i personen selv, men snarere at de skal findes i nærmiljøet. Der tænker jeg på det 'levede liv' og de relationer og tilknytninger man har, som har været betydningsfulde i ens liv samt de mestringsstrategier man bruger i det daglige.

Beliggenhed

Min praksis er midt i københavn tæt ved Nørreport station og andet offentlig transport. Tætest parkeringshus er Q-Park Nørreport, Israels Plads 1

Kontakt

Jeg kan kontaktes via e-mail psykolog@psycovery.com eller man kan ringe på +45 27851003


room 1 of 4