WebsiteNyheder 2

Nyheder/Artikler/Blogs

International Institute for Psychiatric Drug Withdrawal

Logo IIPDWIs now officially established and the website has now launched! Autumn 2017

"We support the process of reducing and withdrawing from psychiatric drugs through practice, research and training"The International Institute for Psychiatric Drug Withdrawal (IIPDW) was created to respond to a glaring need in mental health: to develop ways for helping people withdraw from psychiatric drugs.

Mental health has failed to provide support to people who want to reduce or withdraw from their psychiatric drugs.

 

Psychiatric Drug Withdrawal
A Webinar Series

MIACE logo PNGFrom October 2017 until April 2018
Price is only $100!!!

This series of seven webinars will feature presentations by people with “expertise by lived experience,” psychiatrists, and other professionals. The educational purpose of the series is to present information and insights that arise:

 • from users’ experiences and their efforts to support others who want to taper from their psychiatric medications; research on drug withdrawal
 • the clinical experience of psychiatrists and other professionals who have supported patients tapering from psychiatric medications
 • research on drug tapering programs and efforts

Mad in America is offering 25 scholarships for this course to people with lived experience working in peer roles. Please click here to apply.

 

Feedback
Fortæl mig, hvad du synes! Vedrørende din terapi forløb, om undervisningen, mit seneste foredrag, andet...

norway

 • Godt at vide

  Det er godt at vide at du som "insider" arbejder videre med måder at hjælpe og med at udbrede et mere menneskeligt syn på alle os der hører stemmer
  Anne
 • Arbejdsfilosofi

  Din arbejdsfilosofi fortæller mig noget om, at du må have en enorm kærlighed til og respekt for, både for dig selv og andre mennesker. At være stemmehører sammen med dig må være en livsbekræftende oplevelse af accept, respekt, kærlighed
  Tine
 • Inspireret mig

  Du har inspireret mig til at se på "psykoser" på en helt anden måde, til at turde at ønske at arbejde terapeutisk med mennesker ramt af en knusende krise.
  Tina
 • Nemt at blive suget ind

  Som "ung og uerfaren" er det nemt at blive suget ind i psykiatriens "sandhed" og dominerende fortællinger! Så tak fordi du har givet mig mod til at forfølge en alternativ fortælling.
  Mette
 • Opløftende og inspirerende

  Det er opløftende og inspirerende, når du taler om håb og recovery mange tak!
  Tine
 • Enormt og værdifuldt

  Du er et enormt og værdifuldt eksempel på spirende håb og liv - TAK for det. Det vil jeg tag med mig videre frem i mit arbejde og i mit liv.
  Marianne
 • Meget håbefuld

  Jeg fornemmer at det må være meget håbefuldt at tale med dig, både personligt og politisk. Med det mener jeg, at du formår at trække psykologien over i det politiske i form om krav om værdigt liv til alle. Jeg håber også at i dag vil give mig mod til at yderligere frem, med den psykologi jeg tror på. Fordi du minder mig om, hvor vigtigt det er at nogen stå frem. Tak fordi du gør det.
  Anette
 • "Tage stemmerne hjem"

  Det jeg især tager med mig er det du sagde "tage stemmerne hjem". for mig er det både en smukt sætning og et klart billede på, hvad bestræbelsen  kan være . Det vil jeg huske på i mit arbejde på et psykiatrisk lukket afdeling hvor jeg er psykolog. Og tænke videre over også hvordan jeg kan bruge dette billede i samtaler med mennesker ramt af psykoser
  Andrea
 • Den stor kærlighed

  På en eller anden måde har din præsentation fået mine tanker til at kredse om den stor kærlighed jeg synes der ligger i at behandle andre mennesker med respekt. Tak fordi du har sat de tanker i gang hos mig!
  Sofie
Next
Prev

Kommende Aktiviteter

Disse konferencer deltager jeg som oplægsholder eller på anden vis:

June 2017 I was a speaker at the first ever In Denmark conference on how to withdraw from psychiatric drugs arranged bey Peter Gøtzsche. You can see more here and my talk here. (In Danish English subtexts)

I have also done a webinar for Mad in America which is accredited and available here

July 2017 I was teaching Open dialogue and voice Hearing in the Santa Fe, New Mexico
August 2017 I was speaking at The Hearing Voices World Congress in Boston, USA.

September 19th until 21st 2017 I was a speaker in Norway on voice hearing, knowledge and user research.

September 26th I was a speaker at the Danish Houses of Parliament on how to reduce force and medication.

October. 10th til 11th I will be speaking in Geneva, Switzerland for the world mental health day at the International Labor Organization on stigma and inclusion at the work place.

I have talks coming up in Ireland, U.K., Switzerland and Spain
 
 

Ring til mig og: bestille tid på +4527851003, bestille tid online

Eller

Skriv til mig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

WebsiteNyheder 1