WebsiteNyheder 2

Nyheder/Artikler/Blogs

International Institute for Psychiatric Drug Withdrawal

This is the first institute of its kind! The first conference was held in Gothenburg where the founding memebers all spoke and if you click the above link you can watch and listen to all the speakers. Personally I am particularly proud to be one of the founders as this has long been a dream of mine. Far to many people are being harmed by long term psychiatric drug treatment and as this knowledge becomes mainstream there is an increasing demand for help to withdraw and research regarding withdrawal.

Kunsten at være ”patient på den rigtige måde”

Jan 23 2017 19:00 - 22:00
Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 2720 København

Hvad vil det egentlig sige at være patient i den moderne psykiatri? Og hvad er mulighederne for at have indflydelse på sin behandling?

Agnes Ringer, psykolog og ph.d., vil fortælle om sin forskning, der involverede feltarbejde i distriktspsykiatrien og på en lukket psykiatrisk afdeling. Agnes har undersøgt, hvordan sproget i psykiatrien er med til at skabe normer, som brugerne er nødt til at navigere i forhold til, hvis de ønsker at blive inddraget og have indflydelse på deres behandling. I oplægget vil Agnes også komme ind på det nogle kalder ”psykiatriens krise”, det vil sige de mange kontroverser og diskussioner, som knytter sig til moderne psykiatrisk praksis. Bedre psykiatri

Feedback
Fortæl mig, hvad du synes! Vedrørende din terapi forløb, om undervisningen, mit seneste foredrag, andet...
 • Godt at vide

  Det er godt at vide at du som "insider" arbejder videre med måder at hjælpe og med at udbrede et mere menneskeligt syn på alle os der hører stemmer
  Anne
 • Arbejdsfilosofi

  Din arbejdsfilosofi fortæller mig noget om, at du må have en enorm kærlighed til og respekt for, både for dig selv og andre mennesker. At være stemmehører sammen med dig må være en livsbekræftende oplevelse af accept, respekt, kærlighed
  Tine
 • Inspireret mig

  Du har inspireret mig til at se på "psykoser" på en helt anden måde, til at turde at ønske at arbejde terapeutisk med mennesker ramt af en knusende krise.
  Tina
 • Nemt at blive suget ind

  Som "ung og uerfaren" er det nemt at blive suget ind i psykiatriens "sandhed" og dominerende fortællinger! Så tak fordi du har givet mig mod til at forfølge en alternativ fortælling.
  Mette
 • Opløftende og inspirerende

  Det er opløftende og inspirerende, når du taler om håb og recovery mange tak!
  Tine
 • Enormt og værdifuldt

  Du er et enormt og værdifuldt eksempel på spirende håb og liv - TAK for det. Det vil jeg tag med mig videre frem i mit arbejde og i mit liv.
  Marianne
 • Meget håbefuld

  Jeg fornemmer at det må være meget håbefuldt at tale med dig, både personligt og politisk. Med det mener jeg, at du formår at trække psykologien over i det politiske i form om krav om værdigt liv til alle. Jeg håber også at i dag vil give mig mod til at yderligere frem, med den psykologi jeg tror på. Fordi du minder mig om, hvor vigtigt det er at nogen stå frem. Tak fordi du gør det.
  Anette
 • "Tage stemmerne hjem"

  Det jeg især tager med mig er det du sagde "tage stemmerne hjem". for mig er det både en smukt sætning og et klart billede på, hvad bestræbelsen  kan være . Det vil jeg huske på i mit arbejde på et psykiatrisk lukket afdeling hvor jeg er psykolog. Og tænke videre over også hvordan jeg kan bruge dette billede i samtaler med mennesker ramt af psykoser
  Andrea
 • Den stor kærlighed

  På en eller anden måde har din præsentation fået mine tanker til at kredse om den stor kærlighed jeg synes der ligger i at behandle andre mennesker med respekt. Tak fordi du har sat de tanker i gang hos mig!
  Sofie
Next
Prev

Ring til mig og: bestille tid på +4527851003, bestille tid online

Eller

Skriv til mig This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

WebsiteNyheder 1

Tilbud om GRATIS Åben Dialog!

0009Da jeg er i gang med en 3 årig Finsk åben dialog uddannelse i London – det er første gang den tilbydes udenfor Finland - vil der være en mulighed for, at man som familie kan tilbydes åben dialog samtaler mod at man accepterer at blive filmet med henblik på lukket intern supervision på vores uddannelse. Fokus for brug af videoerne vil ikke være på jer som familie, men på os som terapeuter. Hvis det har interesse, kontakt mig venligst.