brownbut.jpg

11 dages kursus hvor du får viden og værktøjer for at blive stemmehører-vejleder

brownbutterfly.jpg
Stemmehører-Vejleder

Se mere på www.RecoveryViden.dk og tilmelde dig!
Eller se mere under menu Nyt kursus 2023

previous arrow
next arrow
OlgaRuncimanFP

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do, so throw off the bowlines, sail away from safe harbor, catch the trade
winds in your sails.  Explore, Dream, Discover... –Mark Twain

Olga Runciman

Jeg er psykolog, uddannet på  Københavns Universitet, og medlem af Dansk Psykolog-forening. Jeg har desuden taget den 3 årig Finske Åben Dialog uddannelse i London til Familieterapeut. Jeg har adskillige års erfaring i at arbejde både inden- og udenfor det psykiatriske behandlingssystem. Jeg har valgt at specialisere mig i behandling af mennesker med psykoser, og andre svære psykiatriske lidelser, og har med årene opbygget en stor ekspertise indenfor området.

Psycovery er den første, og eneste Psykolog-praksis i Danmark med speciale i psykoser, og åbnede i jan 2014.

 Jeg har som barn boet i mange forskellige lande, men har valgt at bosætte mig i Danmark. Jeg taler flydende dansk, og spansk men mit modersmål er engelsk. 

Jeg er inspireret af post-psykiatri, og Åben Dialog perspektivet, og har som tidligere nævnt specialist uddannelsen i Åben Dialog. Yderligere vægter jeg det narrative, eksistentielle og livshistoriske perspektiv. Jeg ser ikke problemerne som iboende i selve individet, men som værende kontekstafhængige. Jeg ser “symptomer” som reaktioner på det 'levede liv'. Her tænker jeg på de betydningsfulde relationer og den tilknytning vi har til verden omkring os, og ikke mindst de mestringsstrategier som man bruger i hverdagen.
birds7

Beliggenhed

Min praksis ligger på Frederiksberg tæt på Grøndal Station, og anden offentlig transport. Der er 2 timers gratis parkering

Kontakt

Jeg kan kontaktes på mail: psykolog@psycovery.com eller telefonisk på
+45 27851003

norrregade2