brownbut.jpg

11 dages kursus hvor du får viden og værktøjer for at blive stemmehører-vejleder

brownbutterfly.jpg
Stemmehører-Vejleder

Se mere på www.RecoveryViden.dk og tilmelde dig!
Eller se mere under menu Nyt kursus 2023

previous arrow
next arrow
OlgaRuncimanFP

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do, so throw off the bowlines, sail away from safe harbor, catch the trade
winds in your sails.  Explore, Dream, Discover... –Mark Twain

Colleen Calhoun websiteMin ny Psycovery Kollega

Colleen Calhoun er lektor, coach og Åben Dialog-konsulent, hvis arbejde har været centreret om at støtte unge voksne, der har oplevet traumer, kulturel dislokation og psykiske diagnoser. Hendes træning i Åben Dialog har været et centralt redskab til at hjælpe unge mennesker med at finde deres indre balance og genoprette afbrudte sociale og familiære forbindelser.

Hun arbejder inden for Danmarks enestående studieforberedende uddannelsessystem, hvor hun bruger sprog og litteratur til at hjælpe eleverne med at forstå og udforske deres unikke kulturelle, sociale og historiske omstændigheder.

Hun har arbejdet tæt sammen med Olga Runciman om at udvikle og præsentere dialogdrevne forelæsninger om Åben Dialog for publikum over hele verden. Hun er uddannet på Københavns Universitet med en kandidatgrad i postkolonial litteratur og teori, og hun har gennemført den danske toårige Åben Dialog-uddannelse.

Nogle af hendes fokusområder er angst, spiseforstyrrelser og OCD.

Olga Runciman

Jeg er psykolog, uddannet på  Københavns Universitet, og medlem af Dansk Psykolog-forening. Jeg har desuden taget den 3 årig Finske Åben Dialog uddannelse i London til Familieterapeut. Jeg tilbyder derfor åben dialog til både enkeltpersoner og enkeltpersoner og deres netværk.

Jeg underviser, holder foredrag og konferencer om åben dialog. Jeg underviser i åben dialog både inden for mental sundhed, psykiatri og socialpsykiatri både i Danmark og i udlandet. I øjeblikket arbejder jeg sammen med bl.a. Jaakko Seikkula om at undervise i åben dialog fra introduktions- til masterniveau på Almeria Universitet i Spanien for psykologer, psykiatere og andre akademikere inden for mental sundhed.

Jeg har i mange år været en del af WHO's verdensomspændende indsats for at bringe menneskerettigheder ind i psykiatrien gennem deres Quality Rights-program, hvor mit bidrag har fokuseret på åben dialog og at høre stemmer.

Jeg har valgt at specialisere mig i behandling af mennesker med psykoser, og andre svære psykiatriske lidelser, og har med årene opbygget en stor ekspertise indenfor området.

Psycovery er den første, og eneste (mig bekendt) Psykolog-praksis i Danmark med speciale i psykoser, og åbnede i jan 2014.

 Jeg har som barn boet i mange forskellige lande, men har valgt at bosætte mig i Danmark. Jeg taler flydende dansk, og spansk men mit modersmål er engelsk. 

Jeg er inspireret af post-psykiatri, og Åben Dialog perspektivet, og har som tidligere nævnt specialist uddannelsen i Åben Dialog. Yderligere vægter jeg det narrative, eksistentielle og livshistoriske perspektiv. Jeg ser ikke problemerne som iboende i selve individet, men som værende kontekstafhængige. Jeg ser “symptomer” som reaktioner på det 'levede liv'. Her tænker jeg på de betydningsfulde relationer og den tilknytning vi har til verden omkring os, og ikke mindst de mestringsstrategier som man bruger i hverdagen.
birds7

Beliggenhed

Min praksis ligger på Frederiksberg tæt på Grøndal Station, og anden offentlig transport. Der er 2 timers gratis parkering

Kontakt

Jeg kan kontaktes på mail: psykolog@psycovery.com eller telefonisk på
+45 27851003

norrregade2